Sponsors

Elke EURO wordt integraal aan onze projecten besteed.

Heel wat vrijgevige mensen en bedrijven voelen zich er niet goed bij dat een groot deel van het geld dat zij storten aan een goed doel, slechts gedeeltelijk bij de mensen terecht komen die het nodig hebben.

In de meeste gevallen, wordt 20 tot 50 % van de ingezamelde gelden gebruikt voor organisatiekosten, personeelskosten, administratie etc.

Om dit te vermijden, maken wij een onderscheid tussen structuursponsors en projectsponsors.

De structuursponsors weten dat de door hen gestorte gelden besteed worden aan organisatorische kosten en dragen op deze manier bij tot de goede werking van Theya..

De projectsponsors die de overgrote meerderheid uitmaken, krijgen van ons de garantie dat elke EURO die zij schenken, integraal besteed wordt aan onze projecten en aan de kinderen die het nodig hebben.

Zij worden regelmatig op de hoogte gehouden van alle activiteiten die worden georganiseerd en krijgen éénmaal per jaar het jaarverslag van de VZW met de attestering van de revisoren dat wel degelijk al het geld van de projectsponsors is besteed aan de projecten of hiervoor gereseveerd staan.

Bedrijven die willen sponsoren, krijgen steeds een factuur.

Voor particulieren kunnen wij voorlopig nog geen fiscaal attest afleveren doch dit zal in de toekomst wel kunnen.

Help ons helpen en stort vandaag nog uw bijdrage op rekeningnummer: BE82 0017 1764 4068

 

BEDANKT!

Shop jij online? Maak een extra klik via TROOPER (www.trooper.be), en zo steun je onze VZW Theya.

 

Van harte dank aan CERA voor de mooie financiële ondersteuning die bijgedragen heeft aan de uitbreiding van onze Theya's Spellendoos.

De warmste week

Een speciale dank je wel aan studio Brussel die een ontzettend mooie actie op poten heeft gezet en dit jaar een record bedrag heeft verzameld.

Een zeer warme dank je wel aan:

- Medico Grimbergen voor hun bijdrage tijdens de kerstmarkt (2018)

- de school De Windroos uit Machelen voor de wafel-en wenskaartenverkoop (2017)

- de school Olympiade 4 uit Antwerpen voor hun vele activiteiten die zij hebben georganiseerd ten voordele van de VZW (2017)

- Novotel Mechelen Centrum voor de verkoop van hun hartverwarmende dranken (2017)

 

Saar De Boeck

Ter gelegenheid van de geboorte van Saar De Boeck hebben we haar geboortecentjes gekregen. Met deze centjes hebben we het kamp van de Link ondersteund.

ROTARY MECHELEN

Voor de ondersteuning bij ons project Duurzaamheid.